TÁJÉKOZTATJUK KEDVES LÁTOGATÓINKAT, HOGY A VICTORIA SZÉPSÉGSZALON MEGSZŰNT!

  
Cím: Borsod-Abaúj-Zemplén megye  
  Miskolc térkép
Tel.: (20) 521 4224  
Web: www.victoria.mzy.hu  
 
Infraszauna

Egyedülálló infrakabin, ahol már 35 °C - on kellemes és gyógyító hatású az izzadás. Szín-, aroma-, zene és napfényterápia együttesen nyújt teljes kikapcsolódást.


BÚJJON KI A NARANCSBŐRBŐL

Az infraszauna megszabadít a cellulitisztől,zsírból,vízből és salakanyagból álló lerakodásoktól amely a bőr alatt kis csomókban összepréselődve jelentkeznek.

Mivel az infraszauna infravörös sugarai mélyen a bőr alá hatolnak,a narancsbőr ily módon történő kezelése sokkal eredményesebb,mint a hagyományos módszerek.

ELTÁVOLÍTJA A MÉRGEKET,SALAKANYAGOKAT

Vegye le a terhet veséiről,májáról és távolítsa el a méreganyagokat közvetlenül a bőrön keresztül. Két illetve háromszor annyi izzadság keletkezik egy infraszaunába,mint egy hagyományos forrólevegős szaunába. A megélénkült vérkeringés stimulálja a verejtékmirigyeket és ezáltal megszabadít a testben felhalmozott mérgektől és salakanyagoktól.

ERŐSÍTI AZ IMMUNRENDSZERT

Az infraszauna mély stimuláló hatása által emelkedik a test hőmérséklete,mesterséges láz alakul ki. Miközben az Ön teste elkezd a láz ellen védekezni,természetes módon erősödik az immunrendszere. A mérgek eltávolítása a megerősödött verejtékezés kiváltotta salaktalanítás együttes hatása javítja az Ön egészségi állapotát,csökkenti a betegségre való hajlamát.


Hogy fejti ki hatását az infrakabin?

  • Mélymelegterápia, mely az infravörös sugarak segítségével gyógyítóan izzasztja és energiával tölti fel a testet.
  • Színesfényterápia, mely kedvezően hat ránk és lelkünkre is.
  • Aromaterápia, ahol illóolajok élénkítik testünket-lelkünket.
  • Napfényterápia, természetes napsugarak teljes színskáláját élvezheti, miközben a fény javítja a teljesítőképességünket, egészségünket, elősegítve a D vitamin termelődését.

 Weblapkészítés : Avasweb Kft. Látogató számláló