TÁJÉKOZTATJUK KEDVES LÁTOGATÓINKAT, HOGY A VICTORIA SZÉPSÉGSZALON MEGSZŰNT!

  
Cím: Borsod-Abaúj-Zemplén megye  
  Miskolc térkép
Tel.: (20) 521 4224  
Web: www.victoria.mzy.hu  
 
Fodrászat
Kényeztetés felsőfokon - a hajának is!


A hajfestés új dimenziója! 4000ft-tól
A haj szerkezetének újraépítése és életteli színek egy lépésben, gyulladáscsökkentő és nyugtató formulákkal. Ápoló és színenként változó gyümölcs illatú hajfestés élményét nyújtjuk. Valamint kényeztetheti haját ammónia mentes joghurt alapú hajfestékeinkkel, vagy választhatja a hagyományos festési eljárást.

Mindhárom terméket különféle melírteknikákkal ötvözve még különlegesebbé teheti a hajszínét, természetesen 100% ősztakarás mellett.

Fodrászaink kreatív és személyre szabott ötletekkel várják a festetni vágyó hölgyeket is, legyen szó természetes vagy extravagáns színekről, nálunk mindent megtalál.

Jaguar TC Melegvágó olló 2900ft-tól
Rohanó életünkben, amelyet eláraszt a stressz, a temérdek munka és kihívás, mindenki vágyik egy kis kényeztetésre, luxusra. Mi most a haj számára kínálunk egy kis pluszt, mindenki számára elérhető áron!

Hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti hatásoktól, akkor a haj elveszti erejét, rugalmasságát és fényét.

A Jaguar TC melegollóval vágott haj fényes, erős, energiával teli és már az első hajvágás után eltűnnek a töredezett hajvégek. A komputer vezérelt hőszabályozás biztosítja, hogy az olló élei folyamatosan a beállított hőfokon maradjanak, így garantálja az egyedülálló wellnes hajvágást.

A Jaguar TC minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. Különösen ajánljuk erősen roncsolt, vékonyszálú illetve göndör hajra, de optimális végeredményt lehet elérni vastag, normál , rövid vagy hosszú hajról is legyen szó.


Kellemes környezetben, kedvező árakkal várják Önt is kreatív fodrászaink!

 Weblapkészítés : Avasweb Kft. Látogató számláló